© airBalticcard mobile

Autorska prava, sadržaj i tekstovi objavljeni na sajtu zaštićeni su zakonima Republike Latvije. Ova internetska stranica pod nazivom "airBalticcard" je sredstvo masovnih informacija (SMI) koje izlazi svakodnevno i nema tiražu.    

Utemeljitelj sajta: SIA Telecom Discount, A.Caka street 83/85-39, LV-1011, Riga, Latvija.

Utemeljitelj pridržava pravo izmjena i preinačivanja materijala objavljenih na stranici, bilo kada i bez prethodne obavijesti. Web linkovi koji upućuju na proizvode i usluge trećih strana dati su isključivo kao informacija i nisu trgovačke naravi niti preporuke. Korištenje ovih web  linkova koji vode trećim stranama ili nekim drugim sajtovima su na osobni rizik korisnika. Utemeljitelj nije odgovoran za istinitost informacija,  podataka, mišljenja, savjeta ili izjava koji se pojavljuju na drugim izvorima na internetu. Utemeljitelj daje reference na druge sajtove radi pomoći korisniku, što ne znači da Utemeljitelj u potpuosti odobrava sadržaj ovih sajtova niti za iste snosi bilo kakvu odgovornost. Utemeljitelj podržava pravo trećih strana da kopiraju i objavljuju materijal sa originalnog sajta u nekomercijalne svrhe. Prilikom kopiranja materijala sa sajta Utemeljitelja, upućivanje na airBalticcard je obvezno. Treće strane će se pridržavati autorskih prava Utemeljitelja kada kopiraju bilo koji materijal sa sajta Utemeljitelja.

Sve druge radnje mogu se tumačiti kao indirektno, svojevoljno ili bilo koje drugo zloupotrebljavanje licenčnih ili patentnih prava, zaštitnoga znaka, ili prisvajanje autorskih prava.