tarife airBalticcard usluge česta pitanja (FAQ) uputstvo
Besplatni dolazni pozivi

Besplatni dolazni pozivi

U usporedbi s drugim operaterima, airBalticcard ne naplaćuje dolazne pozive u više od 115 zemalja svijeta. 

Ova je usluga u potpunosti besplatna !

Pretplatniku se ne obračunavaju flat-rate tarife, usluge spajanja ili neki drugi skriveni troškovi i dodatni izdaci. Među mnogim besplatnim zemljama su Europa i Rusija, zatim neka poznate  turističke destinacije kao što su Turska, Egipat, Arapski Emirati, Cipar, Švicarska, Izrael, Ukrajina i mnoge druge.

Besplatna promjena adrese

Besplatna promjena adrese

airBalticcard mobile je Vaša klasična kartica za vezu za vrijeme Vaših putovanja preko granice. Boravkom u drugim zemljama, ostvarujete nove kontakte i veze.

U cilju razvoja ovih kontakata airBalticcard mobile nudi jedinstvenu uslugu - besplatno preusmjeravanje broja s Vašeg airBalticcard mobile na bilo koji broj u 120 zemala svijeta. Sada je Vašim prijateljima i partnerima dovoljno imati samo broj Vaše airBalticcard mobile kartice.

Besplatne SMS poruke

Besplatne SMS poruke

airBalticcard omogućuje svima zainteresiranima slanje gotovo neograničenog broja SMS poruka između korisnika airBalticcard mreže.  

Vaši voljeni ili Vaši prijatelji mogu Vas obavještavati o svim događanjima, bez ikakvih troškova. Ova usluga ne zahtijeva neku posebnu aktivaciju - jednostavno pošaljite SMS sa sajta airBalticcard.com.

Bez pretplate

Bez pretplate

Uz brojne značajne usluge, ne postoje nikakve stalne uplate ili pretplatnički troškovi.  

Za korištenje airBalticcard mobile nije potrebno davati Vaše osobne podatke. Kartica se odmah može početi koristiti.  

Možete primati dolazne pozive čak i bez sredstava na Vašem računu (samo u onim zemljama gdje airBalticcard mobile osigurava besplatne dolazne pozive).

Tarifa

Tarifa "Unutar mreže"

airBalticcard mobile nudi svojim kupcima posebnu tarifu "Unutar mreže". Ova tarifa važi u svim zemljama (više od 115) i omogućuje besplatne dolazne pozive. Razgovor između pretplatnika airBalticcard mobile-a za onoga koji zove košta samo 0,19 €/min. Onaj koji prima poziv u ovom slučaju ne plaća ništa. Ovo je najpovoljnija tarifa za prijatelje ili rodbinu, ali i prilikom putovanja u inozemstvo.

American Dream (

American Dream ("Američki san")

airBalticcard mobile također nudi besplatni roaming u SAD i Kanadi, a ostvaruje se isključivo kod korištenja nove SIM kartice.  

airBalticcard mobile Američki san

koji spaja sve prednosti airBalticcard classic
i novu jedinstvenu ponudu:

dolazni pozivi u SAD i Kanadu 0,00 euro
odlazni pozivi iz SAD i Kanade u cijeli svijet 0,39 euro
 
airBalticcard mobile Američki san - funkcionira u SAD, Kanadi i u nekim od zemalja Južne Amerike, isključivo sa telefonima standarda Multi Band GSM (850/1900 MHz)

Jeftini odlazni pozivi

Jeftini odlazni pozivi

U usporedbi s drugim operaterima, airBalticcard mobile nudi najjeftinije tarife za odlazne pozive u roamingu izvan Vaše zemlje.  

Zahvaljujući direktnim sporazumima sa vodećim mobilnim operaterima i popustima na usluge roaminga Europske Unije kao i za potrošače maksimalno povoljnim tarifama za usluge telefonske veze - airBalticcard mobile nudi besplatnu i jeftinu mobilnu vezu.

Automatska obnova računa

Automatska obnova računa

Prema Vašoj želji, ako je iznos na računu manji od određene svote, postupak automatske uplate na račun automatski uplaćuje sredstva na Vaš račun airBalticcard mobile; sredstva se uplaćuju s Vaše kreditne kartice.  

Mi se brinemo o tome da dok ste izvan svoje zemlje ne ostanete bez kredita za telefoniranje.

Mobilni internet

Mobilni internet

U modernom je svijetu mobilni telefon najbitniji pratitelj, a sada Vam je sa airBalticcard mobile internet postao dostupan i tijekom putovanja. Sada možete brzo i lako pregledavati ne samo wap stranice, već i opsežne matične stranice u 108 zemalja svijeta gdje se koriste 3G, EDGE i GPRS tehnologije.
Danas internet na telefonu nudi i mnogo više mogućnosti: čitati i slati e-poštu, pratiti vijesti iz bilo kojeg područja života, igrati igrice, gledati fotografije i videozapise. airBalticcard mobile pruža mogućnost svakome turistu i biznismenu da povoljno ostane na vezi tijekom cijelog putovanja, koristeći  se pritom ekonomičnom vezom i internetom. Plaćate samo za poslan/primljeni promet, a ne za vrijeme provedeno online.

Online izvješća

Online izvješća

airBalticcard mobile pruža svojim klijentima ne samo potpunu zaštitu podataka, već i potpunu preglednost troškova za telekomunikacije. Nadopuna Vašeg računa nije vremenski ograničena, kao ni prikaz svih odlaznih i dolaznih poziva, SMS-a i troškova spajanja na internet. 

Na Vaš zahtjev za potpunom anonimnošću, Vaše podatke nećemo pohranjivati.
airBalticcard mobile koristi 256-bitni ''Extended Validation SSL-certificate'' način šifriranja podataka koji pripada svjetskom lideru u šifriranju podataka Thawte Inc. Slanje lozinke radi pristupa osobnom online prostoru teče postupkom zaštićene tunelirane SMS poruke na telefon vlasnika airBalticard mobile-a.

Besplatni dolazni pozivi

Besplatni dolazni pozivi

U usporedbi s drugim operaterima, airBalticcard mobile ne naplaćuje dolazne pozive u više od 115 zemalja svijeta.  

Ova je usluga u potpunosti besplatna !  

Pretplatniku se ne obračunavaju pretplatničke rate, usluge spajanja ili neki drugi skriveni troškovi. Među mnogim besplatnim zemljama su Europa i Rusija, zatim neka poznate  turističke destinacije kao što su Turska, Egipat, Arapski Emirati, Cipar, Švicarska, Izrael, Ukrajina i mnoge druge.

Business connect (poslovna veza)

Business connect (poslovna veza)

airBalticcard mobile osigurava pogodniji pristup i vođenje korporativnog računa kompanijama koje posjeduju 3 ili više SIM kartica - centralizirani način  upravljanja saldom: skidanje i prijenos i doznačivanje svih salda između kartica međusobno, u relnom vremenu, bez ograničenja. Potpunu kontrolu nad troškom komuniciranja svakoga od zaposlenika, uključujući detaljna izvješća sa brojevima odlaznih/dolaznih poziva i geografijom točaka pozivanja. 

Korisnici airBalticcard mobile-a oslobođeni su od pretplate i bilo kakvih skrivenih troškova i dodatnih plaćanja. 

Vrlo bitan aspekt airBalticcard mobile Business connect-a  je mogućnost da se odredi limit trajanja razgovora za svakog suradnika pojedinačno. Iz toga slijedi da troškovi za mobilnu vezu u roamingu neće prekoračiti predviđenu kvotu, a suradnici dobivaju slobodu komuniciranja bez opasnosti prekoračenja predviđenih sredstava. 

airBalticcard mobile nudi korporativnim korisnicima posebnu tarifu "unutar mreže"- Ova je tarifa važeća u svim zemljama (u više od 115) i nudi  besplatne dolazne pozive.  Telefoniranje između pretplatnika airBalticcard mobile košta onoga tko šalje poziv samo 0,19 €/min. Onaj tko prima poziv u ovom slučaju ne plaća ništa. Ovo je najpovoljnija tarifa za korporativne korisnike za vrijeme putovanja izvan zemlje, u jednu ili više zemalja.

American Dream (

American Dream ("Američki san")

airBalticcard mobile također nudi besplatni roaming u SAD i Kanadi, koji je dostupan samo uz korištenje nove SIM kartice.  

airBalticcard mobile Američki san  

sadrži sve pogodnosti airBalticcard classic i novu jedinstvenu ponudu: dolazni pozivi u SAD i Kanadu 0,00 euro odlazni pozivi iz SAD i Kanade u cijeli svijet 0,39 euro  

airBalticcard mobile Američki san - funkcionira u SAD, Kanadi i u nekim zemljama Južne Amerike, isključivo sa telefonima Multi Band GSM (850/1900 MHz) standarda.

Bez pretplate

Bez pretplate

Naši korporativni klijenti ne snose nikakve stalne troškove, troškove pretplate niti prikrivene i indirektne troškove.

Besplatno preusmjeravanje poziva

Besplatno preusmjeravanje poziva

Vaši suradnici koriste airBalticcard mobile za rad i telefoniranje izvan zemlje. Izvan zemlje Vaši kolege sklapaju nove veze i kontakte. Za neometano odvijanje vašeg posla, airBalticcard mobile nudi jedinstvenu uslugu - besplatno preusmjeravanje poziva s airBalticcard na bilo koji mobilni ili fiksni broj u 120 zemalja svijeta. Veza s Vašim suradnicima se ne prekida i ne zahtijeva nikakve dodatne troškove.

Mobilni internet

Mobilni internet

airBalticcard pruža usluge pristupa internetu u 108 zemalja svijeta (3G, EDGE, GPRS), kako za mobilne telefone, tako i za USB modeme.  

Ušteda nije manja od 50% s obzirom na cijene roaminga drugih operatera davatelja usluga interneta.

Besplatne SMS poruke

Besplatne SMS poruke

airBalticcard nudi mogućnost slanja  neograničenog broja besplatnih SMS poruka bilo kojem pretpaltniku airBalticcard mobile.
Vaši kolege mogu Vas obavještavati o svim događanjima, bez ikakvih troškova.
Ova usluga ne zahtijeva neku posebnu aktivaciju - jednostavno pošaljite SMS sa sajta.

Automatska nadopuna iznosa

Automatska nadopuna iznosa

"Business connect" predstavlja mogućnost automatske nadopune računa na kartici. Nakon što je dosegnut minimalni saldo na kartici, na istu se sa računa kompanije dostavlja Vaš planirani iznos.

Jeftini odlazni pozivi

Jeftini odlazni pozivi

U usporedbi s drugim operaterima airBalticcard mobile omogućuje iznimno jeftine tarife za odlazne pozive u roamingu s druge strane Vaše granice. 

Zahvaljujući izravnim dogovorima o roaming uslugama između vodećih operatera mobilne telefonije i povoljnih cijena roaminga u EU a također i maksimalno povoljnim tarifama za potrošače kod uspostave veze, airBalticcard nudi besplatnu i jeftinu mobilnu vezu.

uvjereni smo da će Vam se svidjeti

kupiti kartu